Inspectierapport

Inspectieoordeel over Meerwerf: GOED
Inspectierapport juni 2022

In het voorjaar van 2022 heeft de inspectie van onderwijs het bestuursonderzoek uitgevoerd bij Meerwerf. Tijdens dit onderzoek is de kwaliteit van het bestuur bekeken en beoordeeld. De inspectie beoordeelt de kwaliteit van Meerwerf als GOED. Landelijk zijn er maar weinig schoolbesturen die dit predicaat hebben ontvangen. We zijn dan ook erg blij en trots op deze beoordeling! 

De onderwijsinspectie geeft in haar rapportage aan:
'Tijdens de gesprekken en de schoolbezoeken hebben wij gedreven, kundige en enthousiaste mensen ontmoet die gezamenlijk hard werken aan het realiseren van de vijf streefbeelden op de scholen. Wij willen het personeel een compliment geven hoe zij in de afgelopen vier jaar, waarvan twee jaar in de Coronapandemie, Stichting Meerwerf goed op de kaart hebben gezet. Dit alles onder leiding van een goede bestuurder en een kundige beleidsmedewerker Onderwijs & Kwaliteit. Wij begrijpen dan ook dat de personeelsleden die wij hebben gesproken trots zijn om bij Stichting Meerwerf te werken.'

Het bestuur is trots op al haar medewerkers die er dagelijks voor zorgen dat onze leerlingen het beste onderwijs krijgen.

In de rapportage vindt u de volledige bevindingen van het onderzoek bij Meerwerf.