Meerwerf goes Global

 Omdat onderwijs niet ophoudt bij de deur van het klaslokaal

In schooljaar 2019-2020 startte het pilot-initiatief ‘Meerwerf goes global’, hét ‘sharing knowledge’ programma waarbij een groep van onze medewerkers afreisde naar Kathmandu, Nepal, om onze collega's aldaar te helpen bij het ontwikkelen van leerkrachtvaardigheden en de ‘Straatkinderen van Kathmandu’ zowel in financieel als materieel opzicht te steunen. 

In 2022 zijn wij opnieuw afgereisd richting Nepal, ditmaal samen met partners Noordwest Ziekenhuisgroep en Kbaal. We zijn daar teruggeworpen op onze basisvaardigheden. Hebben lesgegeven zonder gebruik van (digitale) middelen, onze creativiteit (weer leren) aanspreken en coachingsvaardigheden opgedaan bij het begeleiden van het team professionals van de Jeevan Tara Academy. Daarnaast is er ook écht geleerd van een andere cultuur.

Klik hieronder voor informatie vanuit MGG 2022: 

Nieuwsbrief MGG 2022

Meerwerf Goes Global is tevens een van de concrete uitwerkingen binnen Meerwerf gericht op de doelstellingen uit ons Koersplan. Door de leerlingen mee te nemen in dit mooie ‘sharing knowledge’ programma versterken we de brede ontwikkeling van onze kinderen. Voor de medewerkers willen we een aantrekkelijke werkgever zijn doordat zij kunnen bijdragen aan betekenisvol werk, hier en elders in de wereld. Vanzelfsprekend doen we dit samen met Den Helder.